Ontruimingsplattegrond

Wij digitaliseren bestaande bouwtekeningen, en we kunnen uw (recente) CAD project omzetten. En als er opnieuw getekend moet worden (als er geen bestaande tekening is), dan doen we dat ook. Ontruimingsplattegronden maken wij conform NEN-EN-ISO 7010, de Europese norm. We maken ze vlot en professioneel, ze zijn overzichtelijk en ze zien er nog goed uit ook. Zo heeft u niet alleen een product dat verplicht is, maar waar ook aandacht aan besteed is. Laat u verrassen!

Veiligheidsplattegrond

Een veiligheidsplattegrond is bedoeld om binnen uw organisatie overzicht te creƫren, en om uw personeel te informeren over de repressiemiddelen. Maar denk ook aan een uw ontruimings- en calamiteitenplan, of de aanvraag of wijziging van uw omgevings- of gebruiksvergunning of gebruiksmelding. Een stoelenplan en inrichtingsplattegronden behoren ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de eisen van uw gemeente of brandweer kan gevraagd worden de inrichting in te tekenen op basis van het maximum aantal personen dat is toegestaan in uw pand. Dit gebeurt doorgaans aan de hand van de regelgeving van het Bouwbesluit.

Aanvalsplattegrond

Aanvalsplattegronden zijn bedoeld voor brandbestrijding, en voor locaties waar sprake is van een verhoogd risico. Deze plattegronden bevatten informatie die voor de hulpdienst van belang is om een calamiteit snel en juist te benaderen.

Opname en inspectie

Wij kunnen een inventarisatie en/of inspectie uitvoeren op locatie. Handig als u er zelf geen tijd voor heeft, of als u niet precies weet hoe het zit. U heeft dan meteen iemand van buiten die kritisch met u meekijkt en slimme vragen stelt. Want wij kijken altijd verder en denken met u mee. Indien daarbij veiligheidskundig advies nodig is schakelen we onze partner in.

Kliklijsten

Ontruimingsplattegronden moet volgens de NEN vast worden bevestigd aan de wand, maar moeten wel eenvoudig kunnen worden vervangen. Daarvoor leveren wij het juiste type kliklijst, ook in de RAL-kleur die bij uw bedrijf past. U kunt ze ook los bestellen indien gewenst. Heeft u speciale lijsten nodig zoals stootvaste of waterdichte? Neem contact op met uw wensen.

Montage

Desgewenst komen we de ontruimingsplattegronden bij u monteren. Doet u het graag zelf, dan sturen wij u het complete pakket toe.